El teus objectius,
la meva prioritat

El teus objectius,
la meva prioritat

SOBRE MI

Soc la Núria, entrenadora personal i esportista; especialitzada en salut, recomposició corporal, esport de rendiment i d’altres àmbits esportius tant en dones com en homes, més joves o més adults.

Estic aquí per acompanyar-te en el teu procés de millora, tan física com mental, i fer dels teus objectius també els meus.
Núria Martínez
Entrenadora personal

La base de qualsevol relació és la confiança, i no podria ser d’una altra manera en el cas d’entrenadora personal i client.

Per aquest motiu, aquí trobaràs tota la meva trajectòria, des dels estudis fins a la meva experiència professional. Tot això, perquè em coneguis una mica i puguis confiar en la meva preparació en l’àmbit de l’esport.

Aquests són els graus i cursos que m’han ajudat a formar-me i a adquirir els coneixements necessaris per poder complir els meus objectius.

  • Grau en Educació física i de l’esport (UB)
  • INEFC BCN (2014-2018) / COL·LEGIADA NÚM. 62.516 COPLEFC
  • Tècnic d’esport físic i esportiu, CAR ant Cugat (CFGS)
  • Màster d’educació secundària, Educació Física. (UNIR)
  • Tècnic II Atletisme CAR Sant Cugat
  • Salvament Aquàtic, CAR Sant Cugat
  • Cursos de reciclatge sobre Entrenament Personal

Tinc experiència de dotze anys en l’àmbit del fitness i deu com a entrenadora personal. Tant en Clubs Esportius del Vallès com a domicili i online.

Però la meva formació i experiència professional no hauria estat suficient si no fos per totes les experiències professionals i personals viscudes.

Ja vint anys enrere, quan tenia clar que era una apassionada de l’esport, vaig anar per decisió pròpia a apuntar-me a les pistes d’atletisme municipals de la ciutat. Tenia clar que l’esport canvia vides, però encara no era conscient de fins a quin punt!

He practicat atletisme de competició en velocitat durant anys, estudiat en àmbit esportiu, treballat en esport adaptat, en clubs esportius… I res m’omple tant com el contacte directe amb les persones. En endinsar-se en les necessitats personals de cadascú. L’atletisme és l’esport que més m’ha fet valorar l’esforç i el sacrifici personal, ja que només depèn de tu ser millor que el dia anterior, competint contra tu mateix.

A partir d’aquí, vaig saber que volia formar part dels camins de millora i assoliment d’objectius d’altres persones, aportant el meu granet de sorra en coneixements, actitud i experiència.

Vora l’any 2011, després d’haver estat 5 anys en esport adaptat, lúdic, però també competitiu, vaig aprendre a valorar encara més aquesta capacitat de superació i sacrifici. Davant persones que els costa 100 vegades més desenvolupar qualsevol moviment i tot i això ser capaces d’executar-ho a la perfecció i donar-te lliçons de vida dia rere dia.

Estic molt agraïda a la vida per haver-me topat amb totes aquestes persones i haver après més de valors que del mateix esport.

Així, entre moltes altres coses i beneficis, podríem dir que l’activitat física està directament relacionada amb la nostra salut. No només física, sinó també mental, sovint molt més important.

VALORS

Crec en els valors com la identitat de la meva marca, del meu treball.

És important ser fidel al que creus i fer les coses amb professionalitat, fins i tot en els moments més difícils. Aquests són els valors que, tant a mi com a entrenadora personal com als meus clients, ens han ajudat a complir amb els nostres objectius.

Organització

Ordre en el mode de vida: en les activitats diàries, horaris, temps de desplaçaments, etc. No deixem res a l’atzar i trobarem temps per a nosaltres, per a cuidar-nos com ens mereixem.

Compromís i implicació

Obligació concreta per una promesa, una paraula donada, un benefici o un repte acceptat. Quan donem la paraula de debò, hauria de ser com un contracte signat.

Empatia

Hauríem de comprendre les emocions externes pel procés que viurà l’altra persona d’ara endavant, en aquest cas un procés de canvi físic i mental, que afectarà d’una manera concreta a cada persona.

Perseverança i metes clares

Persistència i constància van plegats i són coses molt importants per complir un objectiu. Visualitzem les nostres metes i anem per elles per molts entrebancs que s’interposin.

Resiliència

T’ajudaré que siguis capaç d’afrontar amb èxit situacions arriscades, recuperar-te i adaptar-te positivament davant les circumstàncies adverses. Quan caus, t’aixeques? Jo t’ajudo!

Flexibilitat i adaptació

Quan en cada persona o àmbit se’ns plantegen diversos escenaris que requereixen diferents condicions, però som capaços de respondre a elles en harmonia i satisfactòriament. Cada client, un pla diferent.

Agraïment

Quan tens gratitud cap als que confien en tu, ho tens tot. No oblidis mai tot el que poden aportar-te els altres i l’enriquidor que pot ser el camí.

Dona exemple

Sovint has de ser un exemple per aquelles persones que tenen tota la seva confiança dipositada en tu, i lluito dia rere dia perquè així sigui.

Quan dubtis, fes una pausa,
quan entristeixis, fes una pausa,
quan et cansis, fes una pausa,
quan t’estressis, fes una pausa,
i quan paris, respira profund,
però mai deixis de perseguir,
els teus OBJECTIUS!

Ir al contenido