serveis

Servei d’entrenador personal

El servei i la figura de l’entrenador personal és molt més que donar pautes d’exercicis i fer executar bé la seva tècnica, és endinsar-se en les necessitats de cada persona i saber adaptar-se a elles en cada moment. Ser capaç de fer canvis en funció de la realitat i condicions diàries de cada persona. No cada dia plou al gust de tothom i hem d’estar allà per fer aquest acompanyament.

Així, a part d’això, l’entrenador personal s’encarregarà d’analitzar aquestes necessitats físiques i en conseqüència emocionals de cadascú. De definir un pla de treball concret, supervisar la realització dels exercicis i rutines i avaluar l’evolució física aconseguida al llarg del temps i del procés.

¿En què et puc ajudar com a entrenadora personal?

Millorar composició corporal

Guanyar massa muscular, baixar greix, etc., en funció dels objectius de cada persona.

Rehabilitació
i prevenció de lesions

Tant en el món de la competició com en el dia a dia.

Preparació de curses

En funció de la distància, amb un pla d’entrenament personalitzat.

Preparació de proves
per oposicions

Ens enfoquem en els exercicis específics per aconseguir el millor rendiment.

Manteniment
de la forma física

Personalitzarem un pla per treballar aquells aspectes del teu físic que vulguis millorar.

Un pla d’entrenament personal en funció dels teus objectius

Servei d’entrenament personal presencial

Tot i que aquí trobaràs un recull dels plans més demandats, tots els plans es poden adaptar i personalitzar en funció de les necessitats de cada persona.

És important que escullis un pla i una freqüència d’entrenament que s’adapti a la teva rutina, però que t’ajudi a aconseguir la meta que t’has proposat.

01

Entrenament individual

02

Entrenament en parella

03

Entrenament en grup
(màxim 6 persones)

Pla de nutrició

Combina el teu entrenament amb el nostre pla de nutrició

En l’àmbit nutricional i també segons els experts, com ens alimentem té un impacte molt gran en el nostre estat físic i és una de les parts més importants d’una rutina d’exercici. Totes dues parts han d’estar en equilibri al 100%.

Mantenir uns hàbits saludables

Per això, és essencial aprendre a menjar de manera saludable, en funció de les necessitats nutricionals i els objectius marcats. Ja siguin personals (pujar de pes, definir, perdre pes, rehabilitar lesions o sentir-se millor), com esportius (córrer una marató, velocitat en pista, fer un triatló o una volta ciclista entre molts altres).

Entrenament i nutrició, sempre de la mà

No hi ha una dieta única per als esportistes, els hàbits alimentaris depenen de l’exercici realitzat i de la seva freqüència. 

No és el mateix una dieta per a un professional dedicat al culturisme, on els aliments rics en proteïnes són els protagonistes que per un atleta de fons per exemple que necessita consumir aliments que afavoreixin l’esforç físic prolongat, també amb proteïnes però una altra distribució dels macronutrients.

Seguiment i adaptació dels entrenaments

Sempre hi haurà un seguiment, adaptat segons els dies de la setmana que s’entrena. A més podràs triar dur a terme els entrenaments a l’aire lliure, a domicili o a sales d’entrenament.

Ir al contenido